## Auditing Section of the American Accounting Association Excellence in Auditing Education Workshop

Thursday, January 16, 2020 Hyatt Regency Houston Hotel

## "How Are Innovations in Technology Influencing the Audits of Today and Tomorrow?"

Time	Title	Participants / Leaders
1:00 – 1:05 pm	Welcome/Overview of the Workshop	Jason Smith; Chair of 2020 EAE Workshop
1:05 – 2:15 pm (70 mins.)	<b>Panel Discussion:</b> Technology Innovations Influencing Audits	Panelists:  • Dan Sunderland, Deloitte (Moderator)  • John DeMelis, EY  • Brandon Haarman, KPMG  • T'Shaka Lee, Deloitte  • Pierre Sur, PwC
2:15 – 2:30 pm	15-Minute Break	
2:30 – 3:00 pm (30 mins.)	<ul> <li>PwC Digital Fitness Presentation</li> <li>PwC Digital Fitness mobile app</li> <li>Hands-on experience; pre-installation of PwC Digital Fitness mobile application required</li> </ul>	Cydney Aiken, PwC
3:00 – 3:05 pm	5-Minute Transition	
3:05 – 4:20pm (75 mins.)	<ul> <li>EYARC Drone Counting Case Studies</li> <li>Bryan's Amazing Animals / Where's da Beef?</li> <li>Hands-on experience; pre-installation of Count Things software required</li> </ul>	Catherine Banks; EYARC     Margaret Christ; EYARC, Univ. of Georgia
4:20 – 4:25pm	5-Minute Transition	
4:25 – 5:40pm (75 mins.)	Visualizing Irregularities in Accounts Receivable: An Interactive Case  • Introduce and teach Tableau Case Study • Hands-on experience; pre-installation of Tableau software required	• David Wang, DePaul Univ.
5:40 – 5:45 pm (5 mins.)	5-Minute Wrap-up / Closing	<ul> <li>Jason Smith, Chair of 2020 EAE Workshop</li> <li>Christine Gimbar, Chair of 2021 EAE Workshop</li> </ul>